Manažment rizika - Varcholová, Tatiana
Význam manažmentu rizika v podnikateľskom rozhodovaní. Pojmy riziko, podnikateľské riziko a manažment rizika. Fázy manažmentu rizika: identifikácia, analýza rizika, kontrola rizika a financovanie rizika.