Výkaz CASH FLOW - jeho úloha pri analýze finančnej situácie podniku - Kalafutová, Ľudmila
Teoretické východiská problematiky cash flow. Schéma vzájomných vzťahov medzi účtovnými výkazmi. Výkaz cash flow ako zdroj informácií. Identifikácia kladných a záporných tokov z výkazu cash flow.