Kľúčom k zvyšovaniu výkonnosti firiem je efektívne riadenie nákladov - Kiselicová, Renáta
Nové prístupy k riadeniu nákladov. Metóda ABC (Activity Based Costing) a systém riadenia nákladov prostredníctvom aktivít ABCM (Activity Based Cost Management). Základné princípy systému ABCM. Základné procesy vo výrobnej organizácii a ich vzájomné vzťahy. Tok nákladov v organizácii. Spôsob a postup alokácie nákladov metódou ABCM.