Platobnú neschopnosť podnikov by malo pomôcť vyriešiť aj prijatie zákona o poľnohospodárstve - Chrastinová, Zuzana
Hospodárenie poľnohospodárskych podnikov. Problém prvotnej a druhotnej platobnej neschopnosti. Hlavné zdroje finančných rizík poľnohospodárstva. Úverová zadlženosť poľnohospodárstva z minulých rokov (starý blok úverov). Riešenie finančných problémov poľnohospodárstva.