Připravenost evropských bank na euro - Ježek, Karel
Švédska banka Skandinaviska Enskilda Banken (S-E-Banken) usporiadala 30.10.1997 v Prahe seminár na tému Európska menová únia a stupeň pripravenosti európskych bánk. Problémy, ktoré prinesie zavedenie euro. Ako bude vyzerať menová scéna v roku 1999.