Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č. 317/1999 Zb. o dani z nehnuteľností... - Harušťáková, Iveta
Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších zákonov a zákona č. 329/1997 Z.z. s výkladom.