Rozpočtová politika na rok 1998 - Baránik, Michal
Zameranie rozpočtovej politiky na rok 1998. Makroekonomické predpoklady na zostavenie ŠR na rok 1998. Reštriktívne opatrenia. Plán poskytovania dotácií. Splácanie štátneho dlhu. Kľúčové problémy rozpočtovej politiky na rok 1998.