Investícia do vzdelania sa štátu vyplatí, tvrdia slovenskí pedagógovia - Reiselová, Eva
Finančné zabezpečenie vysokého školstva SR. Potreba vyčlenenia finančných prostriedkov pre VŠ zo štátneho rozpočtu. Kritická situácia vo financovaní VŠ v súčasnosti. Zvýhodňovanie nových škôl. Znevýhodňovanie učiteľov a lekárov. Slabá finančná motivácia pedagógov. Rast záujmu o štúdium na vysokých školách.