Zákon č. 80/1997 Z.z. zo 6. februára 1997 o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky
Úplné znenie zákona NR SR č. 80/1997 Z.z. zo 6. februára 1997 o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky.