Hypoteční bankovnictví po třech letech - Ševčík, Pavel
Rozvoj hypotečných obchodov v ČR. Charakteristika českého trhu hypotečných úverov a hypotečných záložných listov. Faktory ovplyvňujúce obchodovateľnosť hypotečných záložných listov. Zdokonalenie trhu hypotečných obchodov a jeho perspektívy.