Finančný leasing a nájomca - Marušin, Ján
Pojem leasing. Nájomné za veci s právom kúpy najatej veci. Nájomné pri finančnom leasingu a ovplyvnenie daňového základu. Technické zhodnotenie financované nájomcom. Časové rozlíšenie leasingových splátok. Leasingové splátky a zálohy. Kúpa najatej veci po skončení platnosti finančného leasingu.