Úverové poistenie podnikateľov - Fekete, Imrich
Vysvetlenie pojmu úverové poistenie. Základné parametre úverového poistenia. Stručný historický vývoj úverového poistenia. Legislatívny rámec úverového poistenia na Slovensku. Klasifikácia úverového poistenia. Poistenie vývozných úverov. Poistenie tovarových úverov. Poistenie úveru na investičný tovar. Poistenie spotrebiteľských úverov. Poistenie kaucie. Poistenie škôd spôsobených spreneverou.