Informačná spoločnosť a jej životné prostredie - Šteis, Rudolf
Transformácia industriálnej spoločnosti na informačnú. Zmena v produkcii hodnôt z hmotných na duchovné. Zamestnanosť podľa hospodárskych sektorov v krajinách OECD. Návrat činností do ľudských sídiel - práca doma. Filozofia starostlivosti o životné prostredie.