Výskum spotrebiteľských preferencií v maloobchode Košického a Prešovského kraja - Lieskovská, Vanda, 1961-
Predpoklad úspešného pôsobenia podnikateľských subjektov na trhu - poznanie spotrebiteľa a jeho potrieb. Výskum spotrebiteľských preferencií na vzorke 934 respondentov Košického a Prešovského kraja. Respondenti boli oslovení prostredníctvom dotazníkov.