Predstavujeme Korešpondenčnú školu Poradcu podnikateľa - Cisko, Štefan
Precvičovanie problematiky predkupného práva. Určenie hodnoty predkupného práva. Zvýšenie základného imania. Nákup nových akcií. Ilustračné príklady. Riešenia príkladov.