Vidiecky turizmus na Spiši vo svojom štarte - Beňo, Juraj
Vidiecky turizmus ako nová forma medzinárodného cestovného ruchu, agentúra pre rozvoj turizmu na Spiši ponúka úvodný projekt v Hlinickej doline.