Fond na podporu zahraničného obchodu vlani rozdelil zhruba tretinu disponibilných príjmov - Švec, Peter
Fond na podporu zahraničného obchodu (FPZO) je spolu s Eximbankou SR základným nástrojom proexportnej politiky. Medzi príjemcami finančnej podpory dominujú malé a stredné podniky. Odvody podnikateľských subjektov do FPZO.