Spotrebiteľ a jeho názory
Inštitút pre prieskum trhu GfK Slovakia. Hlavné činnosti GfK Slovakia. Charakteristika panelu domácností. Zoznam sledovaných tovarov. Výsledky prieskumov trhu v rokoch 1996-1997.