Od národných štátov k sieťam J. Naisbitt o nástupe zahraničných Číňanov a zostupe Japonska - Janoška, Juraj
Moc v rukách zahraničných Číňanov. Dvadsiate prvé storočie v znamení Číny. Ochabovanie ekonomiky Japonska a blížiaca sa kríza. Sociálno-politický chaos a identifikácia Japonska so západom. (2. časť seriálu o ázijských megatrendoch. Pokračovanie v čísle 48).