Perspektívna maďarská burza - Gajdoš, Vladimír
Budapeštianska komoditná burza (ďalej len BKB) - najúspešnejší futuritný trh v krajinách SVE. Orgány BKB. Charakteristika futuritných kontraktov. Tri sekcie BKB. Sekcia obilnín, hovädzí trh a finančná sekcia. Podmienky členstva na BKB. Obchodovací deň na BKB. Perspektíva BKB do budúcnosti.