Talianske banky sa pripravujú na EMÚ - Koribský, Jaroslav
Reštrukturalizácia na talianskom finančnom trhu. Príprava Talianska na Európsku menovú úniu. Tridsať tisíc prebytočných zamestnancov v bankovom sektore. Úspechy banky Instituto Mobiliare Italiano a jej pripravovaná fúzia.