Od exportu k vnútornému trhu megatrend J. Naisbitta o premene Ázie na konzumnú spoločnosť - Janoška, Juraj
Mohutná ázijská stredná vrstva. Vývoj automobilového priemyslu v Ázii. Obrovský potenciál ázijského cestovného ruchu. Medializácia a modernizácia Ázie. (3. časť seriálu o ázijských megatrendoch. Pokračovanie v čísle 49).