Výraznejšia aktivizácia podnikov - Chrastinová, Zuzana
Všetky odvetvia národného hospodárstva postihnuté platobnou neschopnosťou. Vysoká zadlženosť poľnohospodárskych podnikov paralyzujúca konkurzné konanie. Polarizácia poľnohospodárskych podnikov. Príčiny krízovej situácie v slovenskom poľnohospodárstve.