Podpora z fondu PHARE Švédská cena za jakost - Ryšánek, P.
Švédsky inštitút pre kvalitu (Swedish Institute for Quality), ktorého hlavnou aktivitou je program Švédskej ceny za akosť. Podpora činnosti SIQ zo strany štátu je značná. Vzťah Ceny a ISO 9000. Kritériá Švédskej ceny za akosť. Význam Ceny pre švédsku spoločnosť.