Ekonomický boom v africkom rohu? Etiópia "vystiera červený koberec " zahraničným investorom - Novák, Jaromír
Etiópia sa otvára zahraničným investorom. Hospodárska a politická situácia v Etiópii. Pomalá privatizácia odrádza zahraničných podnikateľov. Pôžičky pre Etiópiu od Svetovej banky. Nutné zmeny v ekonomike Etiópie.