Podpora z fondu PHARE Kanadská cena za jakost - Pácha, O.
Kanadský národný inštitút (The National Quality Institute - NQI) realizuje program - Národné kanadské ceny za akosť (Canada Award for Excellence). Program prebieha za podpory kanadskej vlády. Kritériá akosti. Poplatky za Cenu. Vzťah medzi Cenou a ISO 9000.