Predbehli nás Rusko aj Albánsko? - Fidrmuc, J.
Presun obchodných aktivít Rakúska do krajín SVE. Prognóza rastu hrubého domáceho produktu v transformujúcich sa ekonomikách. Hodnotenie krajín SVE podľa politickej, menovej stability a právnej istoty. Predpokladaný solídny rast. Zhoršenie hodnotenia Slovenska.