Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1997 - Pohlod, Ján
Podanie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 1997 a niektoré aktuálne problémy zdaňovania príjmov. Komentár k jednotlivým novelám zákona o daniach z príjmov. Príklady na vyplnenie daňového priznania.