Trendy vývoja zamestnanosti v krajinách Európskej únie - Rievajová, Eva
Rast počtu nezamestnaných v krajinách Európskej únie. Vysoká miera nezamestnanosti. Nezamestnanosť mladých ľudí stúpa rýchlejšie ako u dospelých. Vážnym sociálno-ekonomickým problémom vyspelých krajín je dlhodobá nezamestnanosť. Požiadavky na flexibilitu trhu práce a pracovných síl. Základné ukazovatele zamestnanosti v členských krajinách EÚ.