Manažéri a politici: model slovenskej privatizácie - Marcinčin, Anton
Pokračovanie článku z č. 11/1997 o privatizácii na Slovensku. Politické využitie privatizácie. Formovanie koalícií. Zaujatosť voličov voči starému režimu. Privatizačný program súčasnej slovenskej vlády. Príloha: hra s dvoma stranami a jedným manažérom, hra s dvoma stranami a dvoma manažérmi, hra s dvoma stranami a m manažérmi.