Svetový fenomén už aj na slovenskom trhu rakúsky investor buduje na Slovensku sieť nákupných centier - Kurtanský, Tomáš
Vznik prvých supermarketov na Slovensku. Charakteristika supermarketu. Prevádzkovatelia siete supermarketov na Slovensku. Princíp hypermarketov a nákupných centier. Rozširovanie siete rakúskych supermarketov na Slovensku.