Bankroty a insolvencia - príčiny a prevencia
Vývoj platobnej neschopnosti v západnej a východnej Európe v r. 1997. Finančná kríza v Malajzii, Japonsku, Južnej Kórei a Hongkongu. Problémy slovenských exportérov. Získavanie informácii o bonite spoločností. Príčiny bankrotov v Európe v r. 1997.