Pád zo svetového Parnasu letecké motory už nie sú pýchou Považských strojární - Stiegel, Jozef
Dopad transformácie Považských strojární na nezamestnanosť. Problémy spoločnosti Letecké motory - dcérskej spoločnosti Považských strojární, a.s. Problém s odbytom. Strategický zámer väčšinových akcionárov Považských strojární. Finančná situácia spoločnosti.