Majoritní majitelia Cebo Holding Slovakia presúvajú podiely v dcérskych spoločnostiach - Kuča, Štefan
Vývoj a podnikateľské aktivity a.s. Cebo Holding Slovakia Partizánske, pohyb akcií spoločností a.s. Cebo Holding Slovakia. Produkcia spoločnosti.