Priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1997 - Luknárová - Kutišová, Dalila
Metodická pomôcka na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb. Povinnosť podať daňové priznanie. Komentár k vyplneniu jednotlivých riadkov daňového priznania.