Vysoké investície v a.s. Hyza vzhľadom na nulovú dividendovú politiku odporúčame akcie držať ako strednodobú investíciu - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza hydinárskej spoločnosti Hyza, a.s. Žilina. Ročná spotreba hydiny na Slovensku. Distribúcia produktov spoločnosti. Vývoj koeficientov likvidity. Swot analýza. Odporúčanie pre akcionárov.