Mastering Management
Úvod do všeobecného manažmentu, vývoj manažmentu a zmeny, ktoré ovplyvňujú úlohu moderného manažéra. Význam marketingu pre súčasný manažment. Hlavné finančné funkcie spoločnosti. Finančné trhy a investičné rozhodnutia. Riziko, návratnosť a účinnosť finančných trhov. Správanie v organizáciách. Úloha účtovníctva v modernom hospodárstve. Kompetenčné strediská účtovnej kontroly: vysvetlenie funkcií nákladových, ziskových a investičných stredísk.