Priznanie dane z príjmov fyzických osôb za rok 1997 - Bieliková, Mária
Príklady na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb. Uvádzané prvé dva príklady, ktoré sú súčasťou publikácie "Úplný súbor príkladov daňových priznaní fyzických osôb". Vzory vyplnenia tlačiva daňového priznania. Prehľad všetkých zákonov, ktorými sa zákon č. 286/1992 Zb. menil a dopĺňal.