Etická samoregulácia reklamy je v Európe znakom vyspelosti trhu - Babitzová, Eva
EASA, (European Advertising Standarts Alliance) ako nezisková organizácia, združujúca orgány etickej samoregulácie v reklame. Modely etickej samoregulácie v Európskej únie. Reklama na Internete a etika.