Vývoj územnosprávneho usporiadania Slovenska do roku 1990 - Slavík, Vladimír
Vývoj verejnej správy na území Slovenska počas Uhorska resp. Rakúsko-Uhorska a počas éry Československa. Prehľad etáp územnosprávneho usporiadania Slovenska do r. 1990. Hodnotenie etáp územnosprávneho usporiadania Slovenska.