Domáce platobné karty možnosti využitia, podmienky na ich vydanie a používanie a súvisiace poplatky - Kušnír, Peter
Platobné karty vydávané slovenskými bankami. Charakteristika systémov Imprinter a EFT POS. Prepojenie platobných kariet prostredníctvom Združenia bankových kariet (ZBK). Novinka na slovenskom bankovom trhu: čipová karta, tzv. elektronická peňaženka. Účtovanie poplatkov za výber hotovosti v bankomatoch inej banky. Bežný účet vybraných slovenských bánk pre fyzické osoby.