Geografické aspekty trvalej udržateľnosti hospodárenia s vodou - Hanušin, Ján
Nezastupiteľná úloha vody v hospodárskom živote spoločnosti. Globálne aspekty trvalo udržateľného vodného hospodárstva. Potreba a straty pitnej vody. Štruktúra odberov povrchovej vody. Slovensko a trvalo udržateľné vodné hospodárstvo.