Může využít moderní bankovnictví poznatky a služby psychologie? - Dittrich, Pavel
Využitie psychologických poznatkov v modernom bankovníctve. Rozvoj ľudských zdrojov. Psychológia práce. Psychológia a personalistika. Psychológia a manažment. Motivačná úroveň pracovníkov. Hodnotenie pracovníkov. Psychologická príprava pracovníkov banky.