Podvody jsou pojišťovny připravovány o miliardy dolarů - Kranendonk, Hermen
Európske poisťovne prichádzajú každoročne o miliardu dolárov následkom zločinných podvodov. Európsky poisťovací výbor (CEA) vydal popis opatrení proti podvodom prijatých v rôznych krajinách Európy (SRN, Španielsko, Francúzsko, Belgicko, Švajčiarsko, Taliansko, Nizozemsko, V. Británia, Rakúsko, Portugalsko, Maďarsko, Slovensko, Fínsko, Dánsko, Nórsko, Švédsko).