Trh práce - nová forma diskriminácie žien? - Supeková, Marianna
Porovnanie postavenia žien a mužov na trhu práce. Zamestnanosť a nezamestnanosť mužov a žien. Vyrovnávanie sa s nezamestnanosťou (muži a ženy - rozdiel). Zastúpenie žien v odvetviach hospodárstva a ich odmeňovanie. Názory na primeranosť finančného ohodnotenia z pohľadu žien a mužov.