Pojištění odpovědnosti za škody občanů - Šulcová, Jaroslava
Význam poistenia zodpovednosti za škodu. Ide najmä o zaistenie úhrady oprávnených nárokov tých, ktorí konaním druhých utrpeli škodu. Výhody zodpovednostného poistenia. Formy poistenia zodpovednosti za škody občanov. Princípy typické pre toto poistenie.