Nabídka užitečné publikace - Čapková, Dana
Recenzia publikácie BREVENÍKOVÁ, Daniela - ČEJKOVÁ, Viktória: English for the Insurance Industry. Bratislava: ELITA 1997. Učebnica angličtiny je určená pracovníkom komerčných poisťovní a študentom na školách ekonomického zamerania.