Komentár k zákonu z 2. septembra 1997 č. 248/1997 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 1/1992 Zb.... - Dudík, Dušan
Komentár k novelizácii zákona o mzde. Komentár k zákonu z 2. septembra 1997 č. 248/1997 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Zákon upravuje poskytovanie mzdy a odmeny za pracovnú pohotovosť na pracovnoprávne účely. Kritériá vymedzujúce okruh zamestnávateľov podliehajúcich mzdovej regulácii.