Fúzie a akvizície spôsob nielen na zlepšenie imidžu spoločnosti - Kšinský, Ján
Úloha fúzií a akvizícií v procese reštrukturalizácie rozvinutých ekonomických systémov. Charakteristika fúzie a akvizácie. Proces zlučovania spoločností. Fúzie a akvizície v bankovníctve. Fúzie firiem v USA