Dôchodky na účty - Medžová, Andrea
Poukazovanie dávok dôchodkového zabezpečenia na účet. Banky, s ktorými uzatvorila Sociálna poisťovňa zmluvu o poukazovaní dôchodku na účet. Počty vyplácaných dôchodkov celkom. Výhody účtu dôchodcu.